CONTENT / BILDBANK

Er personliga bildbank

Er egen bildbank

Köp de bilder ni behöver, när ni behöver dem

Har ni svårt att förmedla era värdeord och verksamhet i bara ord? Eller säger era bilder inte riktigt det som er verksamhet står för? Ja, det kan vara klurigt och det är där det visuella med bild är så himla bra. Jag är grym på att skapa bilder som säger mer än just ord. Eller som kompletterar era ord så att ni får ännu starkare personligare kontakt och relation med era befintliga eller potentiella kunder.  

Jag har tidigare jobbat på reklambyrå som grafisk designer och projektledare där jag jämt och ständigt hjälpte företag att stärka sina varumärken, nå sin målgrupp och på så vis öka sin försäljning. Jag vet hur bilder används i marknadsföring och det ger mig en helt annan vinkel när jag fotograferar då jag hela tiden har i bakhuvudet vad ni ska göra med bilderna, vem som ska se dem och vad ni vill att de förmedlar. För en bild kan verkligen säga mer än tusen ord. 

Därför har jag skapat ett koncept som jag kallar för contentfotografering, eller att skapa er egen bildbank. Det bygger på att jag grottar ner mig i ert företag, ser över vad som saknas eller behövs för att ni ska nå er målgrupp, med rätt budskap på allra bästa sätt. Sedan fotograferar vi en hög med bilder, som sedan läggs i er egen bildbank. Jag är ert bollplank hela vägen och ser till att det är kul, att kaffe finns och att allt går smidigt.

nyfiken på vad jag gör mer?

Kika gärna in mina andra tjänster
Ja, jag vill veta mer!

kontakt.

Har ni ett spännande projekt på gång? Eller behöver ni hjälp med att skapa bildmaterial? Uppdatera hemsidan eller sociala medier? Hojta till så kan vi bolla fram hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.


Bröllop?

När jag inte jobbar mot företag så fotar jag kärlek runt om i Sverige. Ska ni gifta er? Let’s get social!

Ja men ska vi prata om en av de finaste dagarna i era liv? När ni lovar varandra att spendera resten av era liv tillsammans. Säga ja till att visa varandra kärlek varje dag och att stå vid varandras sida i vått och torrt. Ja tack.

bröllopssida

Porträtt?

Vill du ha bilder på dig själv, dina barn eller din snygga partner? Det kan vi ordna såklart!

Jag fotograferar även privatpersoner i all möjliga familjekonstalationer. Kontakta mig så kan jag ge er fler detaljer och berätta hur det brukar gå till. Ser fram emot att höra från er!

Porträtt
ABOUT

Jag är en fotograf som tror på bilder som skapar känslor, att morgonkaffe och choklad är vardagslyx och att bildköp inte behöver vara krångligt.

CONTACT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för er. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. kontakt@fotografjennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från portfolio och case jag jobbat med. Mer om mig och mina tjänster.

BRÖLLOP

Jag fotograferar även bröllop och par för de som är tokigt kära i varandra. Här hittar ni mer information om detta.
www.fotografjennifernilsson.se
Instagram: @fotografjennifernilsson

INSTAGRAM
  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from Google